Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Whatsapp Yeni Güncelleme Duvar Kağıtları : HD Whatsapp Duvar Kağıtları +55 | Pixselle, 2020 | Iphone arkaplanları, Arkaplan tasarımları ...

Whatsapp Yeni Güncelleme Duvar Kağıtları : HD Whatsapp Duvar Kağıtları +55 | Pixselle, 2020 | Iphone arkaplanları, Arkaplan tasarımları .... Duvar kağıtları özelliğinin yanı sıra, whatsapp artık metin veya emoji kullanarak çıkartmaları bulmanıza da imkân sağlıyor. Her sohbet için farklı duvar kağıtları. Paylaşılan bilgilere göre whatsapp duvar kağıdı özelliği büyük bir güncelleme alacak. Bu hafta içinde kullanıma sunulması beklenen yeni özellik, kullanıcıların duvar kağıtları üzerinde kişiselleştirme yapabilmesine olanak verecek. Teknocard sitemizden whatsapp duvar kağıtları kategorisinde inceleme yapacak olan kişilere onlarca farklı kategoriden binlerce farklı duvar kağıdı.

Whatsapp, yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Whatsapp'ın yakın bir süre içinde getireceği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık her gelecek olan duvar kağıtları kısmından isteğinizi seçerek duvar kağıdı değiştirme işlemini tamamlayın. Whatsapp kısa süre içinde yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Whatsapp temaları güncellemede boş geçmedi. Şimdi ise facebook'a bağlı olan bu uygulama, yeni duvar kağıtları, video sessize alma ve daha sonra oku özelliğine kavuşuyor.

Whatsapp Duvar Kağıtları HD 2018 - ManguBitig.com | Manzara, Duvar kağıtları, Tablolar
Whatsapp Duvar Kağıtları HD 2018 - ManguBitig.com | Manzara, Duvar kağıtları, Tablolar from i.pinimg.com
Ios ve android için yayınlanan güncelleme ile artık karanlık ve yeni duvar kağıtları sohbetlere yepyeni bir görünüm katıyor. Whatsapp'ın yakın bir süre içinde getireceği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık her gelecek olan duvar kağıtları kısmından isteğinizi seçerek duvar kağıdı değiştirme işlemini tamamlayın. Whatsapp kısa süre içinde yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Duvar kağıdını değiştir cihazınızda whatsapp messenger'ı açın. Whatsapp 2.20.62 beta sürümüne gelen güncelleme ile ekteki görsellerdeki gibi düz renkli duvar kağıtları eklendi. Whatsapp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi ise facebook'a bağlı olan bu uygulama, yeni duvar kağıtları, video sessize alma ve daha sonra oku özelliğine kavuşuyor. Bu hafta içinde kullanıma sunulması beklenen yeni özellik, kullanıcıların duvar kağıtları üzerinde kişiselleştirme yapabilmesine olanak verecek.

Whatsapp yeni bir duvar kağıdı veya düz bir renk seçmek için mevcut tüm seçenekleri görüntüler duvar kağıdı tüm arayüz için ayarlanmış, bireysel kişiler için özel farklı duvar kağıtları kullanma.

Whatsapp web için de yeni özellik yolda. Duvar kağıdını değiştir cihazınızda whatsapp messenger'ı açın. Yaşanan yeni gelişme, whatsapp'la ilgili yeni bilgilere ortaya çıkaran wabetainfo aracılığıyla duyuruldu. Whatsapp'ın yakın bir süre içinde getireceği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık her gelecek olan duvar kağıtları kısmından isteğinizi seçerek duvar kağıdı değiştirme işlemini tamamlayın. Daha sonra whatsapp ayarlar > sohbetler > sohbet duvar kağıdı yolunu izleyiniz. Whatsapp 2.20.62 beta sürümüne gelen güncelleme ile ekteki görsellerdeki gibi düz renkli duvar kağıtları eklendi. Whatsapp, son yayınladığı güncellemede uygulamaya yeni bir özellik getirdi. Whatsapp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Paylaşılan bilgilere göre whatsapp duvar kağıdı özelliği büyük bir güncelleme alacak. Kolera, sagopa kajmer ile i̇rem derici'nin yeni şarkısına küfür ederek tepki gösterdi. Bu kısımda galeri, düz duvar kağıdı, whatsapp duvar kağıtları ve duvar kağıdı yok seçenekleri olduğunu göreceksiniz. Her sohbet için farklı duvar kağıtları. Bahsedilen bu yeni özelliklerle ilgili güncelleme bugünden itibaren tüm whatsapp kullanıcılarına sunulacak.

Yaşanan yeni gelişme, whatsapp'la ilgili yeni bilgilere ortaya çıkaran wabetainfo aracılığıyla duyuruldu. Whatsapp bu güncelleme ile birlikte duvar kağıdı galerisine de yeni eklemeler yapacak. Son zamanlarda whatsapp için çok sayıda yeni özellik getiren facebook bu konuda müşterilerini üzmemeye çalışıyor. Kullanıcılar, whatsapp sohbetleri için istedikleri özel duvar kağıtlarını ayarlıyorlardı. Lg k92 5g resmi olarak duyuruldu.

WhatsApp Duvar Kağıtları WhatsApp Arka Plan #beautiful wallpaper in 2020 | Geometric wallpaper ...
WhatsApp Duvar Kağıtları WhatsApp Arka Plan #beautiful wallpaper in 2020 | Geometric wallpaper ... from i.pinimg.com
Kullanıcılar, whatsapp sohbetleri için istedikleri özel duvar kağıtlarını ayarlıyorlardı. Whatsapp bu güncelleme ile birlikte duvar kağıdı galerisine de yeni eklemeler yapacak. Şu sıralar duvar kağıtlarını da daha çok whatsapp duvar kağıtları olarak kullanıyoruz. Yeni mesajlar yeni profil mesajları son etkinlikler. Teknocard sitemizden whatsapp duvar kağıtları kategorisinde inceleme yapacak olan kişilere onlarca farklı kategoriden binlerce farklı duvar kağıdı. Şimdi ise facebook'a bağlı olan bu uygulama, yeni duvar kağıtları, video sessize alma ve daha sonra oku özelliğine kavuşuyor. Sizler için internetten derlediğimiz whatsapp arka plan duvar kağıtları bu şekildedir. .olan bu sürüm ile whatsapp yeni duvar kağıdı ile güncellendi.

Whatsapp 2.20.62 beta sürümüne gelen güncelleme ile ekteki görsellerdeki gibi düz renkli duvar kağıtları eklendi.

Whatsapp web için de yeni özellik yolda. Duvar kağıtları özelliğinin yanı sıra, whatsapp artık metin veya emoji kullanarak çıkartmaları bulmanıza da imkân sağlıyor. Whatsapp nihayet bireysel konuşmalara ve grup sohbetlerine özel duvar kağıtları eklemenize izin veriyor. Lg k92 5g resmi olarak duyuruldu. Whatsapp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Henüz güncelleme telefonuma gelmedi ne yapabilirim? Whatsapp'ın yakın bir süre içinde getireceği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık her gelecek olan duvar kağıtları kısmından isteğinizi seçerek duvar kağıdı değiştirme işlemini tamamlayın. Kolera, sagopa kajmer ile i̇rem derici'nin yeni şarkısına küfür ederek tepki gösterdi. Whatsapp, kullanıcıların her sohbet için ayrı bir duvar kağıdı belirlemesini sağlayan yeni özelliğini kullanıma sundu. Whatsapp, son yayınladığı güncellemede uygulamaya yeni bir özellik getirdi. Whatsapp 2.20.62 beta sürümüne gelen güncelleme ile ekteki görsellerdeki gibi düz renkli duvar kağıtları eklendi. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Kullanıcılar, whatsapp sohbetleri için istedikleri özel duvar kağıtlarını ayarlıyorlardı.

Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp için çıkarılan en son güncelleme, tüm whatsapp yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara sohbet duvar kağıtları içinde tam kontrol veriliyor. Whatsapp, yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Whatsapp'ın getirdiği tek güncelleme duvar kağıtlarına özel değil. Bahsedilen bu yeni özelliklerle ilgili güncelleme bugünden itibaren tüm whatsapp kullanıcılarına sunulacak. Whatsapp 2.20.62 beta sürümüne gelen güncelleme ile ekteki görsellerdeki gibi düz renkli duvar kağıtları eklendi.

En güzel Whatsapp duvar kağıtları Sayfa : 41 - Teknoloji Foto Galeri
En güzel Whatsapp duvar kağıtları Sayfa : 41 - Teknoloji Foto Galeri from cdn.teknolojioku.com
Bu hafta içinde kullanıma sunulması beklenen yeni özellik, kullanıcıların duvar kağıtları üzerinde kişiselleştirme yapabilmesine olanak verecek. Kullanıcılar, whatsapp sohbetleri için istedikleri özel duvar kağıtlarını ayarlıyorlardı. Whatsapp nihayet bireysel konuşmalara ve grup sohbetlerine özel duvar kağıtları eklemenize izin veriyor. Duvar kağıtları özelliğinin yanı sıra, whatsapp artık metin veya emoji kullanarak çıkartmaları bulmanıza da imkân sağlıyor. Şirketten güncelleme ile ilgili yapılan açıklamada, size özel sohbet duvar kağıtları sunuyoruz. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp için çıkarılan en son güncelleme, tüm whatsapp yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara sohbet duvar kağıtları içinde tam kontrol veriliyor. Bu özelliğin kararlı sürümde sunulması ile kullanıcılar, whatsapp sohbetlerindeki duvar kağıtlarını diledikleri gibi özelleştirebilecek… en yeni 25 haber. Whatsapp geliştiricilerinin yayınladığı yeni güncelleme 2.20.60 kodu ile geldi.

Duvar kağıdını değiştir cihazınızda whatsapp messenger'ı açın.

Bu özelliğin kararlı sürümde sunulması ile kullanıcılar, whatsapp sohbetlerindeki duvar kağıtlarını diledikleri gibi özelleştirebilecek… en yeni 25 haber. Paylaşılan bilgilere göre whatsapp duvar kağıdı özelliği büyük bir güncelleme alacak. Whatsapp'ın getirdiği tek güncelleme duvar kağıtlarına özel değil. Whatsapp 2.20.62 beta sürümüne gelen güncelleme ile ekteki görsellerdeki gibi düz renkli duvar kağıtları eklendi. Bu özelliğin kararlı sürümde sunulmasıyla kullanıcılar, whatsapp sohbetlerindeki duvar kağıtlarını diledikleri gibi özelleştirebilecek. Telefonunuzda bu özellikle birlikte kullanmak için birbirinden güzel whatsapp duvar kağıtları listesineyse aşağıdan ulaşabilirsiniz. Whatsapp yeni bir duvar kağıdı veya düz bir renk seçmek için mevcut tüm seçenekleri görüntüler duvar kağıdı tüm arayüz için ayarlanmış, bireysel kişiler için özel farklı duvar kağıtları kullanma. .olan bu sürüm ile whatsapp yeni duvar kağıdı ile güncellendi. Son zamanlarda whatsapp için çok sayıda yeni özellik getiren facebook bu konuda müşterilerini üzmemeye çalışıyor. Şimdi ise facebook'a bağlı olan bu uygulama, yeni duvar kağıtları, video sessize alma ve daha sonra oku özelliğine kavuşuyor. Sizlerle az sonra paylaşacağımız duvar kağıtları, yeni beta sürümde kullanılamıyor. Kolera, sagopa kajmer ile i̇rem derici'nin yeni şarkısına küfür ederek tepki gösterdi. Daha sonra whatsapp ayarlar > sohbetler > sohbet duvar kağıdı yolunu izleyiniz.

Bu özelliğin kararlı sürümde sunulması ile kullanıcılar, whatsapp sohbetlerindeki duvar kağıtlarını diledikleri gibi özelleştirebilecek… en yeni 25 haber whatsapp güncelleme. Whatsapp nihayet bireysel konuşmalara ve grup sohbetlerine özel duvar kağıtları eklemenize izin veriyor.

Post a Comment for "Whatsapp Yeni Güncelleme Duvar Kağıtları : HD Whatsapp Duvar Kağıtları +55 | Pixselle, 2020 | Iphone arkaplanları, Arkaplan tasarımları ..."